Lucka nr 1 - Hållbara individer och team med fokus på Hälsa

IMG_6422jpgFörsta december, härliga krispiga december. Jag kör in mot Visby tidigt på morgonen, och landskapet påminner om en saga. Allt är vitt, grenarna på träden bär ett snötäcke och tillsammans med vita vägar smälter allt samman och blir så vackert. Julmusiken spelar på radion, lycka här och nu.

Min morgon denna fredag startar inne i Visby där fler företagare ansluter sig för att lyssna på hur vi kan växa, våga att utvecklas i tider när läget kan uppfattas lite ansträngt.

Vi får inspiration av företagare som vågar just detta, och det känns härligt i hela min kropp när jag sitter där och tar del av engagemanget. Jag känner igen mig i lekfullheten av att inte fastna utan att gå förbi tankehinder och skapa möjligheter. Likt en drake, lyfta i motvinden.. 

Min blogg kommer följande 4 veckor inspireras av vår klassiska julkalender, men jag gör det till min egen adventskalender där jag vill berätta om mina VARFÖR till mitt företagande.

 Min palett till mina tjänster är idag i 4 delar, jag har valt att följa mitt hjärta till varför jag jobbar med det jag gör.

Hållbara individer och team, för mig är det människan som är viktigast bakom fantastiska roller i företag och privatliv.

Allt börjar enligt mig med just människan.

Vi behöver ta hand om oss oavsett vilket jobb eller liv vi valt.

Jag har alltid fascinerats över framgång, strategi och framåtanda.

Min bild av det är människor som vill utveckla sig själva, team som vill lyfta sig, arbetsgivare som vågar se och utveckla det ”mjuka”  för att få resultat i det kravställda ”hårda” dvs prestation. 

Jag motiveras inte av arbetsgivare eller individer som hamnat i ”gungstolen” i sitt arbetsliv eller liv där man placerat sig bakom tankehinder som gör att du inte kommer någonstans. Där du väljer att vara själv utan att ta hjälp och motivationen finns inte till förändring. Eller arbetsplatser som endast fokuserar på krav och prestation. 

Mitt VARFÖR att jag vill leda och jobba med team eller individer med fokus på Hälsa är enkelt beskrivet, då jag tror/vet att vi då skapar en bättre framtid och miljö i vårt samhälle i våra liv. Vi blir bättre människor som bygger framtiden mer ljus.

Tar vi hand om oss med kunskap och medvetenhet om hur vår kropp och hjärna fungerar, då når vi ett annat fokus och resultat fysiskt och mentalt men även själsligt. Vi tar hand om vår hälsa i första rummet.

Vårt samhälle pratar mycket AI vilket är grymt på många sätt. Men parallellt lever vi i våra mänskliga kroppar och jag tänker att vi vill må bra medan vi lever.

Så när jag får uppdrag från just arbetsgivare, skolor eller privatpersoner som VILL utvecklas och få verktyg HUR – är mitt engagemang enormt stort då jag får jobba med mitt VARFÖR. 

Hjälpa dig. Hjälpa team. Hjälpa människan. Att nå sin innersta kraft till utveckling, med det göra smartness av sitt liv oavsett roll eller krav och prestation.

Precis som vi behöver investera i olika delar i livet, så börjar investeringen med dig. Så att DU kan leva! Det liv du väljer, medvetet och kärleksfullt. Hållbart.

Här vill jag och kan jag bidra som ledare och coach – av hela mitt hjärta.

Vad motiveras du av? Vilka tankar och känslor väcker det här hos dig? 
Önskar dig en fin första advent, njut av vårt vita vackra landskap och återhämta dig.
Kramar! Vi ses!