Föreläsning

Så leder du dig själv - föreläsning om inre hälsa

Sagt om föreläsningen:

" Wow, det var en föreläsning som på ett träffsäkert sätt med ödmjukhet och humor gav mig insikter i hur hjärnan och kroppen samspelar och påverkar oss och vårt välmående. Med stor kunskap i ämnet och talande bilder delade Angelica med sig av konkreta tips. Jag lämnade föreläsningen med en känsla av både inspiration och praktiska verktyg för att ta de första stegen mot det liv jag verkligen vill leva på ett balanserat sätt.

Tack, Angelica, för en givande kväll som jag hoppas fler får möjligheten att gå på!"


"Angelicas föreläsning om att leva hållbart med sig själv fick mig att verkligen känna inåt igen. Hon bjuder på självklara saker som vi redan vet och kan men som väcker känslor hos en som gör att de känns… det känns inåt och den inre rösten börjar höras. Hon är varm och mjuk och ser hela dig. En människa som verkligen plockar fram dig.
Jag rekommenderar hela henne och allt hon står för, för ditt liv, ditt jag, och din framtid."En timmes föreläsning om hur våra fysiska kroppar fungerar och vad stress är.

Du får med dig kunskap om återhämtning och vad som driver oss till att göra en förändring som vi vill göra. Jag delar med mig av de verktyg som jag jobbar med som stresscoach och förklarar hur man på bästa sätt applicerar detta i verkligheten.

Under föreläsningen delar jag med mig av mina lärdomar och insikter i mitt eget liv, hur jag vände stress och utmattning till hälsa och återhämtning.

Stresscoach Gotland föreläser i Söderköping

Datum: 23 maj 2024
Tid: 18:30 - 19:30
Plats: Esteticas yogalokaler i Söderköping
Pris: 160 kr