Referenser

Coachsamtal

"Angelica har hjälpt mig att komma upp på banan igen efter påfrestande perioder. Samtalen har varit varma och utmanande på samma gång. Angelica har genom sina kunskaper hjälpt mig att bli en bättre vän och gett mig verktygen till ett hållbart ledarskap. Angelica är så mycket mer än en stresscoach!"
Åsa

"När jag kommer till dig känner jag mig trygg. Med varm och tydlig framtoning, lotsar du mig igenom orosmoln och upplevda problem. Jag går hem med lättat hjärta och konkreta verktyg som hjälp för att ta hand om det som kommer i min väg. Tack."
Anette

"Angelica är en fantastisk coach som får en att se saker ur olika perspektiv, samtidigt som hon möter en med värme och individanpassade verktyg och insikter."
Jeanette


"I rollen som chef med ansvar blir man lätt belastad med uppgifter som man tar på sig utan att tänka igenom om man hinner/kan utföra. I våra samtal har Du lyft fram olika möjligheter och verktyg för att känna sig mer avlastad och få minskad mental stress.
Du har en lång erfarenhet av olika ledarroller med stor framåtanda, vilket inger stort förtroende. Det är lätt att ”öppna upp sig” både inom jobbets ramar och inom den privat biten.
Att du varit utmattad både inom jobbet och privat, för att sedan lyckas vända på många saker, skapar förtroende och gör att man tar till sig saker på ett annat sätt."

Joakim, chef


”Jag kom till Angelica genom jobbet och har tidigare i livet gått igenom perioder av psykisk ohälsa. Att jobba i en högpresterande bransch kan få en att glömma sig själv. Jag har verkligen förändrat mitt sätt att ta hand om mig själv, har idag en fast grund att stå på inte bara inom jobbet utan privat.
Hos Angelica sitter man inte bara och pratar utan man får med sig konkreta verktyg och känner verkligen att man är på en resa.”

Johan, chef


"Angelica med ditt lugna, förtroendefulla och respektfulla sätt ser du sammanhang och ringar in det jag behöver fokusera på. Och förklarar så jag förstår. Tack."
Marie


"Innan jag började hos Angelica satte jag alltid mig själv i andra hand i alla lägen. Angelica har lärt mig hur jag prioriterar för att må bättre inifrån och ut. Angelica har peppat, coachat och utmanat mig till att vilja förändra och våga ta tag i det som hindrar mig från att satsa på mig själv. Angelica har gjort mig till den människa jag är idag. Stark, närvarande, medveten och med en låda full av verktyg för att hantera stress och negativ påverkan. För evigt tacksam!"
Anna


"Ett härligt lugn infinner sig när man pratar med Angelica. Med en varm hand och trygg ledning tar Angelica dig genom olika övningar anpassade för just dig. Pusselbitarna faller på plats och när man fått syn på varför man gör som man gör så blir allt så mycket lättare. Jag känner mig mer fokuserad på nuet och har släppt mycket av stressen och oron för framtiden. Dessa möten har varit avgörande för min personliga utveckling och jag hade aldrig varit där jag är idag utan Angelicas hjälp, tips och övningar."
Julia

"Angelica är lyhörd, engagerad och proffsig! Hon är en bra lyssnare som lyckades hjälpa mig med sina verktyg, det fungerar verkligen! Jag har fått hjälp med min stress och ångest."
Anita


"Jag har förtroende för Angelicas kunskap och hon har bra verktyg. Hon lyssnar in det jag inte säger och coachar mig på ett förtroendeingivande sätt. Hon lever också som hon lär, det tycker jag är viktigt"
Lisa


"Angelica är närvarande, lugn och förtroendeingivande. Jag har fått hjälp med att må bättre i mig själv och samtidigt behålla min riktning. Angelica är tydlig, inkännande, intresserad och engagerad."
Maria


"Redan vid första mötet kände jag förtroende och en känsla av att du verkligen var intresserad av mig och ville hjälpa mig att må bättre
Ann


Du fick mig att förstå att mitt mående är mitt ansvar och ingen annan än jag själv. Samt att jag kan förändra mitt mående med hjälp av de verktyg som du ger mig”
Susanne


”Ditt lugn, din förmåga att fokusera på rätt saker som leder till utveckling. Rak på sak och ringar in det som faktiskt har betydelse i det jag berättar”
Beatrice


”Du har visat en vilsen själ att det går att styra sitt känsloliv väldigt långt. Tidigare levde jag i tron om att något utanför mitt huvud styrde mer av hur jag mår”
Mattias


”Varje vecka efter mina gympass så kör jag andningsövningen som Angelica lärde mig vilket skapar ett otroligt lugn i kroppen”
Mani


”Din förmåga att förstå och relatera till tankar och känslor och hjälpa till att strukturera dem.  Dessutom en förmåga att förklara saker på ett jordnära sätt och ta bort tabun och känslan av att man har misslyckats”
Tina

Temakvällar/kurser

"Jag skulle nog rekommendera alla att gå en kväll, eller fler, hos Angelica. En kväll varvat med kunskap, kortare avslappningsövningar och stunder för egna reflektioner och övningar genom skrivande. Väl avvägt, strukturerat och med omsorg om deltagarna. Det jag personligen uppskattade, förutom Angelicas varma person, var att vi gjorde övningarna för oss själva i en bok utan att prata om dem i grupp. I en grupp med nya människor som jag träffar kort under en workshop, fick det mig att våga vara mer ärlig mot mig själv, och bidrog till att jag kunde fokusera på mig själv istället för på andra. Med mig hem fick jag nya insikter som är väldigt viktiga för mig och kan rekommendera det varmt till alla som vill lära känna sig själva lite mer."
Företagare


"Temakvällen hos Angelica var mycket givande. Självmedkänsla är ett ämne som i alla fall jag, trots mycket arbete med mig själv, aldrig har kommit i kontakt med. Hon har kung fu i att mixa många kompetensområden och ta med det bästa i jobbet med dig själv! Du får det bästa av det bästa. Tack Angelica för en riktigt bra kväll jag hoppas på en fördjupad kurs i detta ämne."
Stefan


"En organisation består av individer. Att investera tid för varje individ att utvecklas och känna trygghet i att göra aktiva prioriteringar för individen stark och därmed organisationen stark. Vi rekommenderar andra arbetsgrupper att göra samma resa hos Angelica"
Petra Rönnestig, chef
Studieförbundet vuxenskolan Gotland


"Väldigt mysig miljö som får en att koppla bort stressen. Konkreta och praktiska åtgärder för att minska stress, som kommer efter att det har skapats en förståelse. Angelica skapar ett intresse av att vilja ta hand om sig själv.”
 
”Väldigt trevligt upplägg, avslappnande miljö och ett lugnande intryck på plats. Jag upplever att vi alla kunde ta åt oss och relatera samt reflektera över diskussioner som fördes. Skönt upplägg i övrigt med konkreta tips för vardagsåterhämtning.”
 
”Som en del i vårt arbetsmiljöarbete med psykosociala risker behöver jag stanna upp och reflektera över stressorer och styrkor i arbetslaget. Hos Stresscoach Gotland fick vi kunskap och ett miljöombyte med arbetslaget, vilket var tacksamt för att ta sig tid till reflektion.”

Skanska Gotlands ledningsgrupp


”En avslappnade och välkomnande miljö, som inger en lugn och rogivande känsla. Vi har fått bra vägledning i hur man själv kan planera sig till en mindre stressig tillvaro i relationen mellan jobb och privatliv!
Även fast man tror att man känner sig själv bra, så har det varit konstruktivt att få lyssna till någon annans nyans av en själv, och komma med tips och förslag på hur man enkelt kan lägga en ny riktning för små och stora förändringar i livet. Tack!!”

Magnus, arbetsledare

Föreläsningar

"Kompetent stresscoach som vet vad hon pratar om. Gick igenom grunderna och bjöd på sina egna erfarenheter på lagom nivå och gav ett mycket trovärdigt intryck.
En lättsam föreläsning med både skratt och allvar som ledde till eftertanke och reflektion.
Workshopen höll hon på ett mycket bra sätt med instruktioner, strukturer och efterföljande diskussioner. Ett tagande och givande. 
Konkreta verktyg och tips på hur vi kan jobba vidare på hemmaplan.
Föreläsningens innehåll låg bra i tiden för vår verksamhet."

Transportstyrelsen
Ledningsgrupp Visby"Wow, det var en föreläsning som på ett träffsäkert sätt med ödmjukhet och humor gav mig insikter i hur hjärnan och kroppen samspelar och påverkar oss och vårt välmående. Med stor kunskap i ämnet och talande bilder delade Angelica med sig av konkreta tips. Jag lämnade föreläsningen med en känsla av både inspiration och praktiska verktyg för att ta de första stegen mot det liv jag verkligen vill leva på ett balanserat sätt.

Tack, Angelica, för en givande kväll som jag hoppas fler får möjligheten att gå på!"
Annika


"Angelica sprider sina kunskaper med värme, engagemang och trovärdighet. En inspirerande föreläsning som bjuder på såväl lustfyllt peppande som existentiella reflektioner."
Maria”Bra och intressant föreläsning - det var lätt för alla att följa med oavsett förkunskaper eller förutsättningar sedan innan.

Många bra tips på vad man kan göra för att underlätta sin stress i vardagen.

Mycket uppskattat av vår personal, både chefer och personal önskar att vår APT hade varit dubbelt så lång”
Region Gotland
Hemtjänstens chefer och personal


"Angelicas föreläsning om att leva hållbart med sig själv fick mig att verkligen känna inåt igen. Hon bjuder på självklara saker som vi redan vet och kan men som väcker känslor hos en som gör att de känns… det känns inåt och den inre rösten börjar höras. Hon är varm och mjuk och ser hela dig. En människa som verkligen plockar fram dig.
Jag rekommenderar hela henne och allt hon står för, för ditt liv, ditt jag, och din framtid."
Emma


"Tack för en fantastisk föreläsning och inspirationskälla. Detta var precis vad jag behövde för att få motivationen till att försöka göra vissa nödvändiga förändringar i mitt liv. Nu gäller det bara att hålla lågan uppe!"
Ted


"Angelica kom till Region Gotlands Digitaliseringsavdelning för att ge oss ett avbrott i vardagen. Avdelningens uppdrag har de senaste åren kantats av en del stress, oro och hög arbetsbelastning. 

De runt 60 medarbetarna som fick ta del av denna föreläsning fick känna Angelicas närvaro i rummet som hon fyllde med en lyhördhet och lugn. Jag kan verkligen rekommendera föreläsningen Led dig själv. Du får verktyg och aha-upplevelser som gör att din vardag kan bli lite bättre. 

Angelica fyllde hela det stora konferensrummet med humor, värme och glädje. Tack!"
Anna, enhetschef
Region Gotland avdelning IT-infrastruktur


"Angelica skapar ett lugn och pratar på ett sätt som man förstår.
Mycket intressant och man fick en aha-upplevelse och fick med sig många bra verktyg för att faktiskt påminna sig själv om vad som faktiskt är viktigt och vad som betyder något.
Här och nu, inte då och inte sen."
Fredrik


"Tack för din inspirerande föreläsning!
En blandning av fakta, din egen livserfarenhet, tänkvärda insikter och humor gav du mig en fin kväll och påminnelse om att små förändringar gör stor skillnad."
Kajsa