Referenser

"I rollen som chef med ansvar blir man lätt belastad med uppgifter som man tar på sig utan att tänka igenom om man hinner/kan utföra. I våra samtal har Du lyft fram olika möjligheter och verktyg för att känna sig mer avlastad och få minskad mental stress.
Du har en lång erfarenhet av olika ledarroller med stor framåtanda, vilket inger stort förtroende. Det är lätt att ”öppna upp sig” både inom jobbets ramar och inom den privat biten.
Att du varit utmattad både inom jobbet och privat, för att sedan lyckas vända på många saker, skapar förtroende och gör att man tar till sig saker på ett annat sätt."

Joakim, chef

”Jag kom till Angelica genom jobbet och har tidigare i livet gått igenom perioder av psykisk ohälsa. Att jobba i en högpresterande bransch kan få en att glömma sig själv. Jag har verkligen förändrat mitt sätt att ta hand om mig själv, har idag en fast grund att stå på inte bara inom jobbet utan privat.
Hos Angelica sitter man inte bara och pratar utan man får med sig konkreta verktyg och känner verkligen att man är på en resa.”

Johan, chef

”En avslappnade och välkomnande miljö, som inger en lugn och rogivande känsla. Vi har fått bra vägledning i hur man själv kan planera sig till en mindre stressig tillvaro i relationen mellan jobb och privatliv!
Även fast man tror att man känner sig själv bra, så har det varit konstruktivt att få lyssna till någon annans nyans av en själv, och komma med tips och förslag på hur man enkelt kan lägga en ny riktning för små och stora förändringar i livet. Tack!!”

Magnus, arbetsledare

"Angelica är närvarande, lugn och förtroendeingivande. Jag har fått hjälp med att må bättre i mig själv och samtidigt behålla min riktning. Angelica är tydlig, inkännande, intresserad och engagerad."
Maria

"Jag har förtroende för Angelicas kunskap och hon har bra verktyg. Hon lyssnar in det jag inte säger och coachar mig på ett förtroendeingivande sätt. Hon lever också som hon lär, det tycker jag är viktigt"
Lisa

"Angelica är lyhörd, engagerad och proffsig! Hon är en bra lyssnare som lyckades hjälpa mig med sina verktyg, det fungerar verkligen! Jag har fått hjälp med min stress och ångest."
Anita

"Redan vid första mötet kände jag förtroende och en känsla av att du verkligen var intresserad av mig och ville hjälpa mig att må bättre
Ann

Du fick mig att förstå att mitt mående är mitt ansvar och ingen annan än jag själv. Samt att jag kan förändra mitt mående med hjälp av de verktyg som du ger mig”
Susanne

”Du har visat en vilsen själ att det går att styra sitt känsloliv väldigt långt. Tidigare levde jag i tron om att något utanför mitt huvud styrde mer av hur jag mår”
Mattias

”Ditt lugn, din förmåga att fokusera på rätt saker som leder till utveckling. Rak på sak och ringar in det som faktiskt har betydelse i det jag berättar”
Beatrice

”Din förmåga att förstå och relatera till tankar och känslor och hjälpa till att strukturera dem.  Dessutom en förmåga att förklara saker på ett jordnära sätt och ta bort tabun och känslan av att man har misslyckats”
Tina

”Varje vecka efter mina gympass så kör jag andningsövningen som Angelica lärde mig vilket skapar ett otroligt lugn i kroppen”
Mani


Stresscoach Gotland
Väskinde Roklunds 141
622 75 Visby

070-389 40 99 angelica@stresscoachgotland.se stresscoachgotland.se

Följ Stresscoach Gotland på Facebook