Referenser

"En organisation består av individer. Att investera tid för varje individ att utvecklas och känna trygghet i att göra aktiva prioriteringar för individen stark och därmed organisationen stark. Vi rekommenderar andra arbetsgrupper att göra samma resa hos Angelica"
Petra Rönnestig, chef
Studieförbundet vuxenskolan Gotland

"Angelica kom till Region Gotlands Digitaliseringsavdelning för att ge oss ett avbrott i vardagen. Avdelningens uppdrag har de senaste åren kantats av en del stress, oro och hög arbetsbelastning. 

De runt 60 medarbetarna som fick ta del av denna föreläsning fick känna Angelicas närvaro i rummet som hon fyllde med en lyhördhet och lugn. Jag kan verkligen rekommendera föreläsningen Led dig själv. Du får verktyg och aha-upplevelser som gör att din vardag kan bli lite bättre. 

Angelica fyllde hela det stora konferensrummet med humor, värme och glädje. Tack!"
Anna, enhetschef
Region Gotland avdelning IT-infrastruktur

"Väldigt mysig miljö som får en att koppla bort stressen. Konkreta och praktiska åtgärder för att minska stress, som kommer efter att det har skapats en förståelse. Angelica skapar ett intresse av att vilja ta hand om sig själv.”
 
”Väldigt trevligt upplägg, avslappnande miljö och ett lugnande intryck på plats. Jag upplever att vi alla kunde ta åt oss och relatera samt reflektera över diskussioner som fördes. Skönt upplägg i övrigt med konkreta tips för vardagsåterhämtning.”
 
”Som en del i vårt arbetsmiljöarbete med psykosociala risker behöver jag stanna upp och reflektera över stressorer och styrkor i arbetslaget. Hos Stresscoach Gotland fick vi kunskap och ett miljöombyte med arbetslaget, vilket var tacksamt för att ta sig tid till reflektion.”

Skanska Gotlands ledningsgrupp

"Angelica är en fantastisk coach som får en att se saker ur olika perspektiv, samtidigt som hon möter en med värme och individanpassade verktyg och insikter."
Jeanette

"Angelica med ditt lugna, förtroendefulla och respektfulla sätt ser du sammanhang och ringar in det jag behöver fokusera på. Och förklarar så jag förstår. Tack."
Marie

"Innan jag började hos Angelica satte jag alltid mig själv i andra hand i alla lägen. Angelica har lärt mig hur jag prioriterar för att må bättre inifrån och ut. Angelica har peppat, coachat och utmanat mig till att vilja förändra och våga ta tag i det som hindrar mig från att satsa på mig själv. Angelica har gjort mig till den människa jag är idag. Stark, närvarande, medveten och med en låda full av verktyg för att hantera stress och negativ påverkan. För evigt tacksam!"
Anna

"Ett härligt lugn infinner sig när man pratar med Angelica. Med en varm hand och trygg ledning tar Angelica dig genom olika övningar anpassade för just dig. Pusselbitarna faller på plats och när man fått syn på varför man gör som man gör så blir allt så mycket lättare. Jag känner mig mer fokuserad på nuet och har släppt mycket av stressen och oron för framtiden. Dessa möten har varit avgörande för min personliga utveckling och jag hade aldrig varit där jag är idag utan Angelicas hjälp, tips och övningar."
Julia

"I rollen som chef med ansvar blir man lätt belastad med uppgifter som man tar på sig utan att tänka igenom om man hinner/kan utföra. I våra samtal har Du lyft fram olika möjligheter och verktyg för att känna sig mer avlastad och få minskad mental stress.
Du har en lång erfarenhet av olika ledarroller med stor framåtanda, vilket inger stort förtroende. Det är lätt att ”öppna upp sig” både inom jobbets ramar och inom den privat biten.
Att du varit utmattad både inom jobbet och privat, för att sedan lyckas vända på många saker, skapar förtroende och gör att man tar till sig saker på ett annat sätt."

Joakim, chef

”Jag kom till Angelica genom jobbet och har tidigare i livet gått igenom perioder av psykisk ohälsa. Att jobba i en högpresterande bransch kan få en att glömma sig själv. Jag har verkligen förändrat mitt sätt att ta hand om mig själv, har idag en fast grund att stå på inte bara inom jobbet utan privat.
Hos Angelica sitter man inte bara och pratar utan man får med sig konkreta verktyg och känner verkligen att man är på en resa.”

Johan, chef

”En avslappnade och välkomnande miljö, som inger en lugn och rogivande känsla. Vi har fått bra vägledning i hur man själv kan planera sig till en mindre stressig tillvaro i relationen mellan jobb och privatliv!
Även fast man tror att man känner sig själv bra, så har det varit konstruktivt att få lyssna till någon annans nyans av en själv, och komma med tips och förslag på hur man enkelt kan lägga en ny riktning för små och stora förändringar i livet. Tack!!”

Magnus, arbetsledare

"Angelica är lyhörd, engagerad och proffsig! Hon är en bra lyssnare som lyckades hjälpa mig med sina verktyg, det fungerar verkligen! Jag har fått hjälp med min stress och ångest."
Anita

"Jag har förtroende för Angelicas kunskap och hon har bra verktyg. Hon lyssnar in det jag inte säger och coachar mig på ett förtroendeingivande sätt. Hon lever också som hon lär, det tycker jag är viktigt"
Lisa

"Angelica är närvarande, lugn och förtroendeingivande. Jag har fått hjälp med att må bättre i mig själv och samtidigt behålla min riktning. Angelica är tydlig, inkännande, intresserad och engagerad."
Maria

"Redan vid första mötet kände jag förtroende och en känsla av att du verkligen var intresserad av mig och ville hjälpa mig att må bättre
Ann

Du fick mig att förstå att mitt mående är mitt ansvar och ingen annan än jag själv. Samt att jag kan förändra mitt mående med hjälp av de verktyg som du ger mig”
Susanne

”Ditt lugn, din förmåga att fokusera på rätt saker som leder till utveckling. Rak på sak och ringar in det som faktiskt har betydelse i det jag berättar”
Beatrice

”Du har visat en vilsen själ att det går att styra sitt känsloliv väldigt långt. Tidigare levde jag i tron om att något utanför mitt huvud styrde mer av hur jag mår”
Mattias

”Varje vecka efter mina gympass så kör jag andningsövningen som Angelica lärde mig vilket skapar ett otroligt lugn i kroppen”
Mani

”Din förmåga att förstå och relatera till tankar och känslor och hjälpa till att strukturera dem.  Dessutom en förmåga att förklara saker på ett jordnära sätt och ta bort tabun och känslan av att man har misslyckats”
Tina