Blogg

Tänk att känna kärlek inifrån dig själv, varje dag oavsett vart i livet du befinner dig. Ta hand om allt som skett i ditt liv i kärlek, för att du vill leva i ett flöde av inre harmoni.

Läs mer

Vilken resa väljer du att göra i livet? Jag vill börja med att berätta om mina två senaste veckor - där jag har varit i närvaro samt i tempo. Kontrasterna gör mig till min bästa version av mig själv.

Läs mer

Vad hände med ljugarbänken? Där samtal, berättelser och historier fick ta plats utan digitala hjälpmedel. Jag reflekterar över min egna metafor jag skapat utifrån veckan som gått.

Läs mer

Jag vill väcka frågan om hur vi behöver sträcka ut en medveten hand till våra barn och ungdomar. Hur vi kan möta upp dem i den utveckling de själva är i. Hur närvaro och kärlek behöver möta upp prestation och krav.

Läs mer

Vi alla längtar efter något som väcker livet inom oss, hur lyssnar du? Jag vill inspirera till att lyssna på vad du längtar efter, och redan idag ta steg för att flytta in i den känslan. Vilka steg tar du?

Läs mer

När jag skapar distans till mitt liv i närvaro sker utveckling. En resa i ledighet skapar den utvecklingen och jag reflekterar över hur det sker i mig. Vad händer i dig?

Läs mer
Sök blogg