Lucka nr 4 - Coach inom stresshantering och livsfrågor


IMG_7387jpgNu är det sista adventsluckan jag öppnar för i år, där jag vill möta upp coachen i mig. Grunden till hela mitt företag. Den rollen har jag alltid känt mig hemma i – rollen att lyssna på människor i olika skeenden i livet. Lyssna, respektera och lyfta.  Med engagemang om att varje person har sin historia. 

Mitt intresse sedan jag var liten har alltid varit att få ihop människor, men då i lek på gården bland betonghusen i 3 våningar där vi bodde. Vår gård var samlingsplatsen för alla kompisar och leken tog aldrig slut. Jag älskade att bo där och minns hur jag kunde stå i mitten av kompisskaran och ivrigt få med alla till en gemensam lek, alla skulle få plats.

Den känslan har alltid följt med mig under mina 20 år som chef, oavsett uppdrag. Alla bidrar med sin del och jag drivs av att coacha fram styrkan hos varje individ och skapa en helhet med team.  

Idag när jag jobbar som egenföretagare, är drivkraften densamma. Jag vill lyssna in, fånga essenser från en annan människa till vart den personens vilja finns. Även om vi går vilse ibland så finns där alltid en gnista av vilja. Passionen att lyssna och coacha med fokuset på hälsa och leva det liv vi alla någonstans vill leva.

Utifrån historia vi bär på, men inte låta oss fastna i den.

 I framtid vi går emot, men inte möta den med rädsla.

Utan att här och nu i samtalet plocka med det som vi ser upplever och känner - där livslusten finns.

Coachen i mig växer även i möten med större grupper där dynamiken är grymt härlig. Vi är skapta för gemenskap och det finns en enorm kraft i den.  Har du tänkt på hur vi kan hjälpa och få varann att växa, bara vi vet hur. Trygghet och ramar är en central del. Ur det föds kreativitet, empati, effektivitet och lösningar. Här växer team!

När jag nu blickar tillbaka på året som gått ser jag tydligt hur coachen i mig är min grund till mitt företagande. Med erfarenhet och kunskap har jag här en stabil grund att stå på. Utifrån den möter jag upp personer i grupp eller individuellt med samtal, föreläsningar, workshopforum, yoga och meditation. Det känns meningsfullt på många sätt, och jag är djupt tacksam för att jag får möta er alla jag mött under året. Jag har påbörjat en resa jag aldrig vill slutföra utan fortsätta utveckla.

Mitt fokus och det jag jobbar med varje dag är - här och nu och det jag kan påverka.

Min passion drivs av möten med människor.

Mitt mål är hållbara individer och team.

Jag vill med detta, säga God Jul och Gott Nytt År till dig fina läsare. Lova dig själv att ta hand om dig under helgerna som är nu. Kanske bjuda in till gemenskap med ett stort öppet hjärta till de du väljer att omge dig med? I närvaro till dig själv.

Vi ses till nästa år igen!

Kramar!