Rädslor och hinder

IMG-5969jpgKan ni känna igen er?

Min andra jobbvecka har nu passerat. Efter en semester där jag bestämde mig för att inte planera in något, utan låta allt få vara och jag med det. Hur gick det då? Jag kan erkänna att det är bland det svåraste jag gjort. Att inte fylla veckorna med aktiviteter, packa väskan och åka iväg för att uppleva nya städer. Utan att ta dag för dag, njuta av vår gård i Väskinde och känna efter. Där vi valt att bo och verka - kan man ha semester även om man är hemma.

Jag analyserar det fortfarande, men väl tillbaka på jobbet i min studio känner jag en ny energi. Från trevande känsla till pirr och energi. Jag börjar ta tag i aktiviteter jag bara haft i tanken till handling. Kul!

Under min andra vecka, bestämmer jag mig för att komma igång med Instagram och blogg. Jag vill bjuda in till en arena där jag bjuder på mig själv, där du som vill lära känna mig mer personligen får göra det.

Som coach och föreläsare, vill jag vara just det – personlig. Att dela med mig av verktyg och kunskap är jätteviktigt för mig, främja för hur du kan må bra i känslor, tankar och beteende. Jag har levt ett liv utan dessa verktyg och kunskap där jag gick vilse. Nu har jag både kunskap och utbildning samt erfarenheter men inser att allt är en ständig prövning ändå. Motvindar och utmaningar som vi alla lever med i vår vardag.

Den här veckan har varit utmanande då jag kliver över en rädsla som skapat hinder. Att synas och höras på det här sättet. Jätteläskigt.

 Vem är jag att tro att någon vill läsa om mitt liv? Tänk om ingen läser? Vad ska människor tro om mig? Vad ska jag skriva om? Ja hindren är många! Men det är tankar. Inte sanning. Nu står jag här, mitt i mina rädslor och hinder. Jag väljer att hoppa, vad är det värsta som kan hända? 

Det bästa är jag att provar och övar.

Så min tanke är att jag varje fredag skriver en blogg, med veckans reflektion.  

Syftet är att du får lära känna mig och kanske hitta sätt i din egen vardag att skapa just Din vardag med inspiration.

Finns där något du vill utmana dig själv i? Något som pirrar? Fundera och låt det få ta plats, om du vill.

 

Varmt välkommen hit, vi ses snart igen!